Molnár Péter esete a Dayka-átkötéssel

Megosztás

Mindenkivel előfordult már legalább egyszer életében, hogy megkívánt egy olyan fogást, aminek elkészítéséhez legalább fél napra tábort kellett verni a konyhában. Bajlódtunk a bevásárlással, a pucolással, a szeleteléssel, a párolással, aztán a kérgesre sütéssel. De mire átszakítottuk a tálalás célegyenesét, már nem is volt olyan vonzó a dolog.

Valahogy így járhatott Molnár Péter, a KDNP miskolci képviselője is a Dayka-átkötéssel, amikor kritikát fogalmazott meg a beruházással kapcsolatban.

Már nem is emlékszik rá, hogy egy évekig húzódó munkafolyamat végére került pont tavaly decemberben, amikor átadták a forgalomnak a megújult területet. Az igaz, hogy az azóta eltelt időszakban sok kritika érte a megváltozott forgalmi rendet – ezért az önkormányzat kisebb-nagyobb változtatásokat eszközölt, illetve oktatóvideóval segítette az erre közlekedők könnyebb tájékozódását. A lakosság észrevételei továbbra is nyitott fülekre találnak, ezért a városfejlesztési főosztály több lehetőséget is vizsgál, hogy minden igénynek megfeleljen a terület.

Az viszont már a múlt homályába látszik veszni Molnár Péter univerzumában, hogy ő maga is tagja volt annak a közgyűlésnek, amely 2017-ben megszavazta az 1,8 milliárd forintos beruházást. A projekt célja már akkor is az volt, hogy megszüntesse a dugókat és tehermentesítse a belvárost.

A KDNP-s képviselőnek úgy tűnik, hogy éppen a finisben ment el a kedve ettől a fejlesztéstől, és arról írt közösségi oldalán, hogy “az átgondolatlan Dayka átkötés kivitelezés miatt minden reggel és délután dugó van a belvárosban.”

Molnár Péter

𝗧𝗿𝗮𝗳𝗳𝗶𝗰 𝗷𝗮𝗺 🚘🚗🚗🚙🚛 Az átgondolatlan Dayka átkötés kivitelezés miatt minden reggel és délután dugó van a belvárosban😦 Eközben a Petőfi-Rácz Gy. kereszteződésben meg nem mehet autó. ☝️A megoldás:…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek